LUKINA OZLJEDA IPAK OZBILJNIJA / Modrić pauzira nekoliko tjedana

Nakon što je ultrazvučni pregled ozlijeđene desne prepone Luke Modrića u nedjelju ukazao samo na blaže istegnuće mišića, temeljitijim je pregledom utvrđeno napuknuće mišića.

19.11.2008.
11:10
VOYO logo

Modrić je u srijedu ujutro u pratnji liječnika hrvatske reprezentacije dr. Zorana Bahtijarevića ponovno, kako je i planirano, posjetio bolnicu Sestara milosrdnica u Vinogradskoj ulici u Zagrebu. Ovaj put je veznjaka Tottenhama dr. Igor Borić s odjela radiologije pregledao magnetskom rezonancom. Snimanje je pokazalo da je ozljeda ipak složenije naravi.

"Radi se o djelomičnoj rupturi mišića u predjelu desne prepone. Drugim riječima, ozljeda je ipak ozbiljnija no što smo isprva ustanovili i Luki će za povratak na terene trebati nekoliko tjedana", izjavio je dr. Bahtijarević, jedan od liječnika koji se brine o zdravlju hrvatskih reprezentativaca, dodavši da je u ovom trenutku još nezahvalno prognozirati razdoblje oporavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić će u četvrtak odletjeti za London, gdje će nastaviti s već započetim procesom terapije. On će se nastaviti odvijati pod nadzorom liječničke službe londonskog kluba, uz suradnju s liječničkom službom iz HNS-a.

"Kolege iz Tottenhama izrazili su nam iznimnu zahvalnost na brizi za njihova igrača, kao i na brzini reakcije. Štoviše, istaknuli su ovaj slučaj kao primjer uzorne suradnje između kluba i nacionalnoga nogometnog saveza kad je igrač koji predstavlja obje institucije u pitanju", dodao je dr. Bahtijarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo