DVOJBEN ZA NASTUP PROTIV NEWCASTLEA / Modrić ozlijedio zadnju ložu

Image

Umornoga hrvatskog nogometaša trener Tottenhama planirao je izvući iz igre na poluvremenu dvoboja 5. kola Lige UEFA-e protiv Spartaka, no to mu nije dopuštao rezultat.

19.12.2008.
6:16
VOYO logo

Rusi su, naime, nakon prvih 45 minuta imali 2-0 prednost. Trebalo je loviti remi jer bi ovisno o razvoju situacije na drugoj utakmici (NEC - Udinese) Tottenham mogao ostati bez europskog proljeća.

Modrić je tako ostao u igri, režirao izjednačenje golom za 2-1 i odličnom igrom (igrač utakmice po BBC-ju s ocjenom 7.5!), te - ozlijedio zadnju ložu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poklonili smo im dva gola, toliko smo loše igrali. Odjednom su dobili krila i počeli igrati opasno. Ipak, uspjeli smo pokazati karakter i vratiti se", izjavio je nakon utakmice trener Tottenhama Harry Redknapp.

"Planirao sam uoči utakmice povući Modrića s travnjaka nakon prvih 45 minuta. Ovako je završio s istegnućem u zadnjoj loži i dvojben nam je za subotnji premierligaški dvoboj s Newcastle Unitedom na St. James' Parku. Ista je stvar i s Aaronom Lennonom, kojega muče prepone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Ligu Uefa ne smatra prioritetnom, Redknapp, kaže, nije želio ispasti:

"Mučilo bi me da nismo prošli jer naprosto ne želim gubiti. Stoga sam složio najbolju momčad koju sam mogao", kazao je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo