MOURINHO VJERUJE LUKI / Modrić nakon kritika odigrao svih 90 minuta

Image
Foto: AP Images

Iako je prethodno kritizirao hrvatskog nogometaša, rekavši kako protiv Betisa nije izveo niti jedno točno dodavanje prema svojim suigračima, Jose Mourinho je Luku Modrića držao svih 90 minuta na terenu u utakmici španjolskog Kupa.

28.11.2012.
10:41
AP Images
VOYO logo

Uoči uzvratnog dvoboja četvrtfinala Kupa protiv Alcoyana (Real dobio prvu utakmicu 4:1) Jose Mourinho žestoko je kritizirao Luku Modrića rekavši da tijekom prvenstvenog poraza protiv Betisa (0:1) nije izveo niti jedno točno dodavanje prema svojim suigračima.

No bez obzira na kritike, hrvatskog je nogometaša uvrstio u početnu postavu protiv španjolskog trećeligaša i ostavio ga na terenu svih 90 minuta. Luka je u prvom dijelu imao nekoliko zapaženih poteza, odličan udarac iz voleja, fantastično dodavanje za Callejona, ali rezultat je nakon prvog dijela bio 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je goste slomio tek u 71. minuti golom, a gosti su tada ostali s desetoricom na terenu jer je Selvas dobio drugi žuti, odnosno crveni karton zbog prigovora. Posao je dovršio Callejon s dva gola u dvije minute (88, 89) za konačnih 3:0.

Plasman u osminu finala španjolskog Kupa Kralja izborili su i nogometaši Osasune, Real Betisa, Las Palmasa i Cordobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osasuna je u uzvratnom susretu 16-ine finala pobijedila drugoligaša Sporting Gijon 2:0 nadoknadivši pogodak zaostatka iz prve utakmice. Golove su postigli Llorente (70) i Ruben (76).

Real Betis je bio još uvjerljiviji protiv Real Valladolida pobijedivši 3:0. U prvom susretu Valladolid je slavio 1:0. Strijelci za Betis bili su Amaya (27), Castro (62) i Rueda (86).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Las Palmas je na gostovanju kod Rayo Vallecano odigrao 0:0 obranivši pogodak prednosti iz prve utakmice, dok je Cordoba u San Sebastianu odigrala 2:2 protiv Real Sociedada nakon što je u prvom susretu na svom terenu slavila 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo