Pomaže Baleu / Modrić najzlostavljaniji igrač svih vremena u Realu

Image
Foto: AP Images

Baleu se spotiče činjenica da je tijekom ljeta, dok je čekao transfer u Real, odbio trenirati u Tottenhamu. Kroz sve to je prošao i Luka Modrić, koji je na skoro isti način stigao u kraljevski klub

29.10.2013.
20:39
AP Images
VOYO logo

Garetha Balea je većina novinara okarakterizirala kao najgoreg igrača na travnjaku, a Velšanin je protekle subote nastupio na svom prvom El clasicu.

Većina ga optužuje da je sam kriv za stanje u kojemu se nalazi, a veliki broj novinara govori da je u lošoj formi jer je otišao u velški kamp kako bi se rehabilitirao umjesto da se tijekom reprezentativne stanke posvetio oporavku u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spotiče mu se i činjenica da je tijekom ljeta, dok je čekao transfer u Real, odbio trenirati u Tottenhamu.

Kroz sve to je prošao i Luka Modrić, koji je na skoro isti način stigao u kraljevski klub, a na zimu je bio proglašen najgorim transferom u svijetu u 2012. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas je on jedan od ključnih igrača Real Madrida te ima veliku podršku navijača.

"Luka je od strane medija bio najzlostavljaniji igrač svih vremena u Realu. No ostao je uzdignute glave i danas je jedan od najbitnijih igrača u klubu. Činjenica da su mediji ovako razapeli Balea nakon jedne slabije utakmice dovoljno govori o ovdašnjim medijima. Luka je uz Balea i pomoći će mu da ponovno bude onaj stari", rekao je izvor blizak klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo