Dva poraza / Mladost poražena u Mađarskoj, Jadran joj propustio pomoći u Italiji

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Druga dva hrvatska predstavnika u Ligi prvaka doživjela su poraze

23.1.2019.
21:57
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nažalost, praznih se ruku mladostaši vraćaju iz Szolnoka. Kao da smo prozvali Mađare da jednom moraju proigrati, šest kola nakon što su prvu i jedinu pobjedu ostvarili protiv splitskog Jadrana, čekali su do još jednog gostovanja hrvatske ekipe.

Završni turnir sada za mladostaše izgleda vrlo daleko, a nije moralo tako biti da Jadran nije propustio pomoći im otimanjem bodova talijanskoj Veroni. Imali su jadranaši 7:5 sredinom treće četvrtine, ali nakon 8:7 u posljednjih deset minuta nisu postigli pogodak. Pola minute prije kraja ni s igračem više za bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su Talijani sada pobjegli Zagrepčanima na osam bodova, a još će gostovati u Bustu Arsiziju. Srećom, barem je Jug nadigrao Olympiakos, pa su Grci ostali na tri boda prednosti, no teško da se baš s njima mogu boriti za odlazak u Hannover.

Inače, Mladost je katastrofalno krenula u utakmicu, gubila 1:6 u 12. minuti, ali... Znate već da za ovu novu Mladost nijedna situacija nije izgubljena, pa nije bila ni ova. Osam minuta kasnije već je bila na samo jednom golu zaostatka (6:7), ali ritam joj je poremetilo Buljubašićevo isključenje, pokazat će se, i oduzeti šansu za potpunim povratkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liga prvaka, skupina B, 7. kolo:

Szolnok - Mladost 11:8 (4:1, 2:3, 2:2, 3:2)
Zalanki 3 - Ćuk 3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verona - Jadran Split 9:8 (3:5, 2:1, 2:2, 2:0)
Luongo 3 - Visković 3

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo