Mlađi kadeti reprezentacije Srbije u Surdulici savladali svoje vršnjake iz Makedonije rezultatom 5:2 (FOTO)

Protivnik, maltene, nije imao ni šansu

23.8.2013.
15:57
VOYO logo

Na stadionu FK Radnika u Surdulici juče je pred više od 2.000 gledalaca odigrana prijateljska utakmica između mlađih kadeta Reprezentacija Srbije i Makedonije (čije je dečaci rođeni 1998. godine), u kojoj su daleko uspešniji bili naši reprezentativci, pobedivši svoje vršnjake iz Makedonije, rezultatom 5:2.

U otvorenoj utakmici u kojoj su se šanse ređale na obe strane, ipak su se bolje snašli naši igrači koji su dali svoj maksimum kako bi se odužili Surduličkoj publici koja je došla u velikom broju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgarali su momci selektora Govedarice za svaku loptu i pokazali kako se bori za Reprezentaciju, čime su konstantno izazivali salve aplauza publie. Iako je Reprezentacija Makedonije prva došla u vođstvo golom Dodeva u 7. minutu, naši momci se nisu predavali i ubrzo su golovima Čermelja u 16. minutu iz penala i Milića u 21. minutu došli do preokreta. Do kraja poluvremena naši igrači su uspeli još dva puta da zatresu mrežu Jankova i to golovima Zlatanovića u 32. i 34. minutu.

Već na početku drugog dela utakmice, Zlatanović je svojim trećim golom na utakmici u 53. minutu doneo veliku prednost našem timu, i u tom trenutku se mogla naslutiti prava katastrofa za Makedonsku reprezentaciju, ali su "Orlići" tada stali, mada su stvarali prilike, i omogućili su protivniku da preuzme inicijativu i da se razigra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja utakmice Makedonski "Lavčinja" uspeli su samo da ublaže poraz u 68. minutu preko Sulejmanija, koji je ujedno i postavio konačan rezultat utakmice Srbija - Makedonija 5:2.

Poslednji zvužduk sudije Mihajlovića preko 2.000 ljubitelja fudbala dočekalo je na nogama i ogromnim i dugotrajnim aplauzom ispratilo naše reprezentativce i stručni štab, uz povike "Srbija, Srbija..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo