NOVI INCIDENT / Mlada teniska nada izazvala tučnjavu na rođendanu

Image
Foto: PIXSELL

Australski mediji su objavili da je policija bila pozvana razdvojiti Tomica i njegovog prijatelja koji su se potukli u jednom baru u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak nakon što je tenisač hrvatskog podrijetla, koji je rođen u Njemačkoj, slavio svoj rođendan.

30.10.2012.
10:43
PIXSELL
VOYO logo

Mladi australski tenisač BernardTomic upleten je u novi incident nakon što je policija morala intervenirati kako bi smirila tučnjavu koju je izazvao.

Australski mediji su objavili da je policija bila pozvana razdvojiti Tomica i njegovog prijatelja koji su se potukli u jednom baru u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak nakon što je tenisač hrvatskog podrijetla, koji je rođen u Njemačkoj, slavio svoj rođendan.

Ovo je drugi veći incident u kojem sudjeluje Tomic, australska velika teniska nada. U siječnju ove godine Tomic je optužio lokalnu policiju da ga je maltretirala, a on će ovaj tjedan morati pred sud odgovarati zbog kršenja prometnih propisa. Naime, policija ga je pokušala zaustaviti zbog prebrze vožnje, ali im je pobjegao i sakrio se u svoju kuću.

Tomic , najmlađi tenisač među "50 najboljih na svijetu", doživio je veliki uspon 2011. kada je stigao do četvrtfinala u Wimbledonu.

Nakon što se popeo na 27. mjesto na ATP ljestvici u lipnju ove godine, pao je na 49. poziciju nakon poraza u prvom kolu Roland Garrosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo