MISLITE LI DA ĆE NAVIJAČI SVOJIM IGRAČIMA OPROSTITI OVO: / 'Jesu li to na terenu bile biljčice ili manekeni?'

Image
Foto: AFP

Na društvenim mrežama ne stišavaju se strasti zbog jučerašnjeg poraza Nigerije od Hrvatske.

17.6.2018.
9:10
AFP
VOYO logo

Ogorčeni nigerijski navijači ne prestaju kritizirati igru svoje momčadi na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji i poraz od Hrvatske s dva gola razlike. Doduše, u nigerijskim medijima pokušava se nametnuti optimizam, kako bi igrači čim prije zaboravili sraz s Hrvatskom i okrenuli se utakmici Islandom.

Može li poraz biti zaboravljen prije susreta s Islandom?

"Pobjeda nad Islandom je imperativ", poručujeMutiu Adepoju, bivši veznjak nigerijskih Super orlova, svjestan istovremeno da bi Islad mogao biti čak i teži protivnik od Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, navijači nisu baš toliko optimistični. Na društvenim mrežama obrušili su se na svoje nogometaše nazivajući ih biljčicama, manekenima...

"Nigerijci su mislili da je Svjetsko prvenstvo modna revija", piše ova navijačica iz Nigerije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz navođenje svih loših rezultata afričkih timova na otvaranju prvenstva, ovaj komentator poručuje: "Afrički timovi osramotili su nas jedan po jedan. Možda bismo se jednostavno trebali fokusirati na borbu protiv korupcije", zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izravno aludirajući da su nigerijski nogometaši bili poput biljčica, jedan tviteraš napisao je: "Nigerijci su morali igrati poslije podne jer je za fotosintezu potrebna sunčeva svjetlost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Victor Moses pao je više puta nego Isus na svom putu za Golgotu. Zanimljivo, Isus je nosio križ dok Moses nije mogao napraviti ni najobičnije križanje", komentirao je navijač igru nigerijskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo