'KADA VIDIM OVE SLIKE' / Cro Cop potezom oduševio naciju: 'Kad se sjetim kakvu sudbinu im je namijenio 'čovjek'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Cro Cop je našao udomitelje za psiće, pa objavio sliku jednog psića iz novog doma

5.1.2023.
16:16
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Mirko Filipović je u prvom danu 2023. godine napravio veliku gestu jer se potrudio preko društvenih mreža naći dom za dva psića.

Image
NIJE MU OSTAO DUŽAN /

Prozvao Mirka Filipovića nakon objave da traži dom za dva psića: Odgovor Cro Copa oduševio mnoge

Image
NIJE MU OSTAO DUŽAN /

Prozvao Mirka Filipovića nakon objave da traži dom za dva psića: Odgovor Cro Copa oduševio mnoge

"Dragi ljudi, želim svima sretnu 2023. I želim da ove dvije cure koje sam maloprije pronašao bačene uz cestu usred šume u okolici Zagreba nađu dom. Vozim se s prijateljem i uz cestu vidim dva psića. Koliko su dugo bile tamo i koliko automobila je prošlo pored njih zaista ne znam, ali znam da ih nisam mogao ostaviti tamo jer ne bi mogle preživjeti", napisao je Cro Cop uz fotografiju sa ženkama, te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzeo sam ih sa sobom, odveo kod svog prijatelja Roberta Kranjčeca koji ima hotel za pse ALPHA DOG gdje će biti smještene dok se ne udome. Obje su ženkice i stare su oko tri mjeseca tek. Kad sam ih stavio u auto odmah su sretno zaspale i ni glasa nisu pustile! O ‘čovjeku’ koji ih se na ovakav način riješio nećemo trošiti riječi. Bitno je samo da se curama pronađe dom. Molim one su im voljni pružiti dom neka se jave u inbox."

Potraga nije dugo trajala, Cro Cop je našao udomitelje za psiće, pa objavio sliku jednog iz novog doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cure su udomljene. Jedna je danas otišla u svoj novi dom, a druga će u subotu. Hvala svima koji ste se ponudili da ih udomite, ali morao sam se odlučiti za dvoje vas. Kad se sjetim kakvu sudbinu im je namijenio 'čovjek' koji ih je izbacio uz cestu usred šume i kad vidim ove slike gdje je u naručju svoje nove vlasnice i gdje bezbrižno spava na svom jastuku, tako sam sretan što sam ih uspio spasiti i pronaći im domove gdje će se prema njima odnositi s ljubavlju i pažnjom kako se i treba odnositi prema svojim ljubimcima jer ih inače nemojte ni nabavljati. Zahvaljujem se i gospođi Anamariji što je pružila dom iz snova ovoj predragoj kujici i želim im puno lijepih trenutaka zajedno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi zbog ovog poteza Cro Copu skidaju kapu, što se može vidjeti u komentarima na objavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo