MIOČIĆ I NGANNOU NAŠLI SE OČI U OČI PRVI PUT UOČI BORBE: / Pogledajte snimku koju komentira cijeli MMA svijet

Image

Dva dana uoči borbe dvojac se našao lice u lice

25.3.2021.
22:18
VOYO logo

Američki borac hrvatskih korijena, StipeMiočić, po peti put brani naslov prvaka UFC-a u teškoj kategoriji i to ovog vikenda, u noći s 27. na 28. ožujka. Miočića čeka najgori mogući protivnik, prvi izazivač FrancisNgannou, kojeg je svladao odlukom sudaca 2018. godine, a borit će se na UFC 260 priredbi u Las Vegasu. Miočić već sada slovi za najboljeg teškaša svih vremena, a proglasili su ga i najopakijim borcem današnjice. Sada ima priliku opet potvrditi taj status. A dva dana uoči obračuna borci se se našli oči u oči:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ngannou je definitivno bolji borac nego kad smo se prije borili. Čeka nas strašan meč subotu", kazao je Miočić novinarima.

"Dvije pobjede nad Ngannouom ili one dvije nad Danielom Cormierom? Pobjeda je pobjeda. Trilogija je bila sjajna, ali Francis je napredovao. Ne znam. Reći ću vam kad završimo s ovim", dodao je i odgovorio na pitanje koja je najveća lekcija koju je naučio o sebi iz tri meča s DC-jem?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemoj izgubiti od njega prvu borbu", našalio se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stipe je bio bolji te večeri, ali mrzim gledati tu borbu. Činio sam puno pogrešaka, nisam bio svoj, čak sam se i borio bez emocija. Ali ovoga puta stvari će biti drugačije. Želim osvetiti taj poraz i dokazati da sam najbolji", kazao je Ngannou te je dao odgovor na pitanje je li Miočić najveći teškaš ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O tome nema rasprave. Obranio je titulu više od bilo koga u teškoj. Da, trenutno je najbolji", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednika čeka supermeč protiv ponajboljeg borca svih vremena, Jona Jonesa. Međutim pitanje je što će se dogoditi ako Miočioć izgubi odnosno hoće li dobiti priliku za treću borbu s Ngannoum. Šef UFC-a je rekao samo da nema trenutačno odgovor na to pitanje.

"Dobro pitanje, ne znam... Teško je reći da ne zaslužuje revanš. Vidjet ćemo kako će se odviti ova priča", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo