Honda S660 / Mini 'topless' sportaš

Image

U Japanu je započela prodaja nove Honde S660, malog sportskog kabrioleta za koji će tek ispitati ima li mogućnosti za karijeru na Starom Kontinentu

7.4.2015.
21:24
VOYO logo

Riječ je o istinskom sportskom dvosjedu niskog težišta, stražnjeg pogona, središnje postavljenog pogonskog agregata i optimalnog rasporeda težine (45-55% u korist stražnje osovine). Za superiorni užitak u vožnji zaduženi su trocilindarski turbo motor  zapremnine 660 ccm i šest-stupanjski  manualni mjenjač. Pored manualnog mjenjača u ponudi je i verzija s CVT automatskim mjenjačem.

Iako je cilj bio stvoriti osjećaj vožnje go-karta, Honda se nije odrekla sigurnosti pa je tako vozilo opremljeno svim dobro znanim Hondinim sustavima aktivne i pasivne sigurnosti. Kako bi se dodatno naglasila ekskluzivnost ovoga modela, Honda će lansirati posebnu, limitiranu seriju naziva S660 CONCEPT EDITION koja će brojiti samo 660 primjeraka te će biti opremljena luksuznim dodacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerujemo da će dobri prodajni rezultati u Japanu i velik interes za ovim istinskim sportskim automobilom „starog kova“ natjerati Hondu da čim prije krene s prodajom i u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo