PRESELJENJE NA APENINE? / Milan prati Pletikosu

U moskovskom Spartaku potvrdili su da znaju za interes talijanskog giganta za hrvatskog reprezentativca.

3.1.2009.
18:14
VOYO logo

MILANO - Prema talijanskim izvorima Milan prati i želi u svoju svlačionicu, tijekom ljeta, dovesti Stipu Pletikosu.

"Nismo iz Milana dobili nikakvu konkretnu ponudu, ali znamo da ih zanima naš vratar Pletikosa. Od ranije imamo službene ponude Celtica i Fulhama za njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je rečeno iz Spartaka, a u Milanu zasad nisu ništa konkretno komentriali po tom pitanju, ali se navodi da žele saznati kolika je ponuda škotskog i engleskog kluba. Moglo bi se, dakle, dogoditi da nakon Ronaldinha i Beckhama u Milan dođe i 29-godišnji hrvatski reprezentativac Stipe Pletikosa.

Već nekoliko godina Milan ima velikih problema s vratarima. Brazilac Dida je bio sigurni oslonac, no kada su se zaredale ozljede shvatili su kako zamjene (Kalac), nisu kvalitetne. Uoči početka ove sezone Milan je imao velikih ambicija dovesti kvalitetno, dugoročnije rješenje na poziciji broj 1, ali njihov pokušaj dovođenja Sebastiena Freya iz Fiorentine raspao se poput balona od sapunice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je na mjesto prvog vratara doveden Cristiano Abbiati, no klub nema kvalitetnu zamjenu. Stoga su i dalje u potrazi za jednim dobrim čuvarem mreže, a u jednom trenutku su pogled skrenuli prema moskovskom Spartaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo