NIŠTA OD OTVORENOG TRENINGA / Mihajlovićev ludo hrabar potez ipak samo blef

Image
Foto: PIXSELL

Mihajlovićev potez zbog osiguranja je u startu bio osuđen na propast, a u četvrtak prijepodne to su i potvrdili iz HNS-a.

21.3.2013.
11:12
PIXSELL
VOYO logo

BEOGRAD - Izbornik nogometne reprezentacije Srbije SinišaMihajlović u srijedu je izjavio kako je prednost njegove ekipe u odnosu na hrvatsku reprezentaciju 'mladost i želja za dokazivanjem'.

"Mi se nikad nismo previše bavili suparnikom, svu našu energiju i koncentraciju trošimo na sebe. Naša prednost je mladost i želja za dokazivanjem, njihova u iskustvu. Dosta vremena igraju zajedno, što nas očekuje za dvije, tri godine, ali bez obzira na sve, mislim da će to biti lijepa utakmica i da će proći bez incidenata. Mi ćemo se ponašati korektno, važno je da ostanemo sa 11 igrača na terenu, samo tako imamo izgleda za pobjedu," naglasio je srpski izbornik u razgovoru za emisiju "Kad igraju Srbi i Hrvati" na RTS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihajlović je naveo da je nakon priprema u Sportskom centru u Staroj Pazovi zadovoljan i da su igrači dobro raspoloženi.

"Zadovoljan sam, svi su zdravi i željno očekujemo utakmicu. Atmosfera u ekipi je normalna kao pred svaku utakmicu, pritisak i tenzije više stvaraju novinari i ljudi oko reprezentacije. Imamo šest bodova manje, Hrvatska je trenutačno bolja i iskusnija momčad. Međutim, mi želimo pobijediti. U slučaju pobjede imali bi veće izglede za plasman na SP," zaključio je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, srpski izbornik odlučio je kopirati Igora Štimca te za javnost otvoriti prvi i jedini trening svojih izabranika u Zagrebu. Mihajlovićev potez zbog osiguranja je u startu bio osuđen na propast, a u četvrtak prijepodne to su i potvrdili iz HNS-a.

"Srbija neće imati otvoreni trening jer su nam prekasno javili. U tako kratkom vremenskom roku nismo u stranju organizirati takvo što", izjavio je šef HNS-a za sigurnost Zoran Cvrk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo