'BOŽJA LEVICA' SE NALJUTILA / Mihajlović žestoko reagirao na izjavu Prosinečkog

Image

Robert Prosinečki je samo konstatirao da je reprezentacija Hrvatske trenutno bolja od Srbije, no ta je izjava donedavnog trenera Crvene zvezde jako iznendaila, čak i naljutila srpskog izbornika Sinišu Mihajlovića.

18.9.2012.
10:08
VOYO logo

"Da, da... To je normalno da su Hrvati bolji i treba da budu bolji. Belgijci i Škoti su također bolji od nas, a mi smo tu u rangu Walesa. Meni je drago što oni tako misle. Na papiru je uvijek netko bolji, a netko lošiji, što ne znači da će tako biti i na terenu", pomalo cininično je komentirao srpski strateg za Sportski žurnal.

Iako je rekao kako ga takve izjave ne mogu isprovocirati, izbornik 'Orlova' se ipak previše uzbudio da ne bi ponudio 'otrovan' odgovor svojem nekadašnjem suigraču Robertu Prosinečkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene te izjave ne mogu provocirati, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Da je Robi ostao u Zvezdi ne verujem da bi rekao da su Hrvati toliko bolji od Srba. Oni su hrabri kada odu u svoju zemlju, a kada su ovdje - onda su onako kao 'male mace'. Za razliku od mene, odnosno našeg naroda. E, to je razlika između nas i njih", zaključio je Siniša Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo