Mihajlović neće da podnese ostavku

Selektor vrti istu priču

23.3.2013.
12:24
VOYO logo

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je posle poraza od Hrvatske da neće podneti ostavku i da jedino Fudbalski savez Srbije može da odlučuje o njegovoj sudbini.

- Bodovna prednost je velika i teško će biti doći do drugog mesta. Nastavljam svoj rad i ne pomišljam na ostavku. Jedino ako odluči FSS. Kao selektor Srbije imam svoj put i jedna ili dve utakmice ne mogu da promene moje mišljenje. Pritisak javnosti mi nije problem. Bitno je da igrači nemaju pritisak, jer javnost i novinari nisu ni verovali u njih. Idemo dalje. Imamo utakmicu sa Škotskom - kazao je Mihajlović posle utakmice na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija je oba pogotka primila u prvom poluvremenu, a u drugom delu meča propustila je četiri dobre prilike za gol.

- Nisam zadovoljan rezultatima, ali sam zadovoljan ostalim. Jeste rezultat najvažniji, ali ja sam podmladio sam ekipu i tu ne tražim alibi. Ne odustajem od svog puta - ocenio je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je naveo da preuzima odgovornost za poraz koji znači oproštaj od borbe za plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

- Mi smo danas izgubili od bolje i iskusnije ekipe. Ušli smo malo uplašeno u utakmicu. Jeftino primili dva gola. To nas je saseklo. Na sebe preuzimam svu odgovornost. Ja sam jedini krivac za sve što se desilo na terenu, momci su dali maksimum - istakao je selektor Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo