Miha: Zvezda od mene neće dobiti ni dinara

Neka klubu novac vrate oni koji su ga uzeli, poručio je selektor "orlova"

15.1.2013.
15:48
VOYO logo

Selektor fudbalske reprezentacija Srbije Siniša Mihajlović izjavio da nema nameru novčano da pomaže svoj bivši klub Crvenu zvezdu.

Nakon spekulacija u medijima da će nova uprava osnovati fondaciju za finansijsku pomoć klubu, Mihajlović kaže da uopšte nije zainteresovan da se uključi u priču o pomaganju Zvezdi od strane onih "koji su zahvaljujući njoj kasnije zaradili veliki novac",

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, namera nove uprave je da svi oni koji su "zahvlaljujući Crvenoj zvezdi napravili ime i kasnije zaradili novac" sada pomognu donacijom.

- Moj Dopinos?! Neće biti nikakav! Ja sam Zvezdi već dao mnogo! Neka neki drugi daju koliko sam ja i možda će Zvezda uspeti da, kako vi kažete, stane na noge. Ono što je Zvezda uzela u mom slučaju nije malo i zaista ne vidim zašto bi sada ponovo uzimala - rekao je Mihajlović za Novosti, podsetivši da je klub sa Marakane dobio oko 15 miliona evra od njegovog transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ne interesuje me šta će ko da misli... Sve što mi je Zvezda dala, vratio sam joj sa kamatom. Za druge ne znam. Uostalom, neka novac daju oni koji su zadužili Zvezdu na desetine miliona evra. Neka oni vrate te milione! A ne mi koji smo već dali, kroz obeštećenje, veliki novac - istakao selektor Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo