Miha i Tole se sakrili u mišiju rupu

Tandem snova i dalje izbegava novinare

24.3.2013.
16:06
VOYO logo

Predsednik FSS Tomislav Karadžić i selektor Siniša Mihajlović ni dva dana posle utakmice na Maksimiru nisu se pojavili pred predstavnicima medija u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi.

Ipak, Mihajlović će morati da se pojavi na konferenciji za medije u ponedeljak, dan pred utakmicu sa Škotskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umesto njih, pred novinare su poslati su Zoran Tošić i Milan Biševac koji su više pričali o utakmici u Zagrebu, nego o predstojećem duelu u Novom Sadu.

- Slažem se sa mišljenjem kako nismo smeli da dozvolimo sebi da izgubimo na onakav način u Zagrebu. Pričali smo dosta o utakmici protiv Hrvatske i pričaćemo još dugo bez obzira što mora i o Škotskoj da se misli... Jednostavno, preveli utisakje sve ostavilo na nas. Pogodio nas je mnogo razvoj događaja na terenu jer takve utakmice odlučuju najsitniji detalji. Ne možeš da blistaš, da praviš čuda kadje toliko važnost. Trebalo je da držimo 0:0 koliko je god moguće.U drugom smo preuzeli igru jer se hrvatski tim povukao. Baš ostaje velika žal da tako izgubimo. Pružio sam maksimum u tom trenutku, kao i svaki drugi igrač i na tom planu nikom ne može ništa da se prigovori... Izlaz u ovom trenutku ne vidim osim činjenice da i ja, kao jedan od iskusnijih reprezentativaca tek ulazim u najbolje fudbalske godine, da ne govorim o mladim igračima pred kojima je sigurno decenija u reprezentaciji - rekao je Tošić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tim za meč protiv Škotske vraća se Milan Biševac koji u utakmici protiv Hrvatske nije imao pravo igranja zbog parnih žutih kartona.

- Menjao bih sve utakmice da sam mogao da igram u Zagrebu. Tri puta sam igrao protiv Hrvatske i sve tri smo pobedili, mislio sam da mi leže, želiš da pobediš, želeo sam da budem tu i pomognem. Nije lako posle svega, bila je mnogo bitna utakmica, meč godine, želelei smo uspeh. Sada treba da pobedimo Škotsku i bar malo popravimo utisak. Šanse za plasman na Mondijal sada su minimalne, ali treba da ostanemo jedinstveni i istrajemo u procesu podmlađivanja reprezentacije. Za to je potrebno vremena i donekle razumem što nema strpljenja za loše rezultate - izjavio je defanzivac francuskog Liona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo