MIĆO DUŠANOVIĆ UVJEREN U ĆOSIĆEVU NEVINOST: / 'To je evidentno! Tko ga toliko mrzi da mu je život uništio lažima?'

Image
Foto: Pixsell

Umirovljeni novinar je iznio svoje mišljenje o aferi u kojoj se našao Drago Ćosić

20.9.2018.
13:24
Pixsell
VOYO logo

Mićo Dušanović, dugogodišnji novinar HRT-a, koji je trenutačno u mirovini, komentirao je slučaj Drage Ćosića, koji je pod sumnjom da je ilegalno preprodavao karte za finale Svjetskog prvenstva u Rusiji u službenoj funkciji novinara HRT-a.

"Mislim da je katastrofalno to što se dogodilo kolegi Ćosiću. Ne mogu shvatiti da jedna kuća može ovako nešto napraviti prema nekome tko je evidentno nevin", rekao je Dušanović po prenošenju portala Zadarski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tko je Ćosiću objesio metu na leđima?'

"Drago Ćosić ništa nije napravio. Pitam se tko ga toliko mrzi da mu je uništio život lažima, tko mu je objesio metu na leđa?", dodao je.

"Stvari koje mu se pripisuju su nemoguće. Nemoguće je preprodati kartu za finale Svjetskog prvenstva u nogometu, pogotovo ne za nekoliko tisuća eura što se sada govori. Karte o kojima je riječ nikada se nisu ni prodavale, one se podijele određenim ljudima i udruženjima kod svakog velikog projekta", rekao je bivši novinar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koliko takve karte vrijede na tržištu bespredmetno je razgovarati jer se ne prodaju, ali to nema veze s Dragom Ćosićem. On je bio šef prijenosa iz Rusije, glavni koordinator emisija iz Moskve i Zagreba. Preprodajom karata sigurno se nije bavio", zaključio je Dušanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo