„Mi smo ovde samo zbog piva”

Škotski savez brine za svoje navijače da li će imati dovoljno alkohola u Srbiji

22.3.2013.
12:05
VOYO logo

Komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Škotske Dejvid Brend boravio je nedavno u našoj zemlji gde je sa ljudima iz FSS utanačio sve detalje oko dolaska oko 1.000 navijača sa Ostrva na utakmicu kvalifikacija za SP u Brazilu između Srbije i Škotske koja je na programu u Novom Sadu u utorak 26. marta.

Pored detalja vezanih za bezbednost, naveća briga za goste iz Škotske biće naravno alkohol, tj. da li će ga biti u dovoljnim količinama!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je planirano autobusi za škotske navijače koji budu boravili u Beogradu krenuće sa Trga Republike u 14.30h u pratnji policije na utakmicu u Novi Sad, a među samim gostujućim navijačima biće i pripadnici škotske policije koja će u dogovoru sa našom kontrolisati situaciju.

Autobusi iz Beograda će isporučiti škotske navijače pravo na Petrovaradinsku tvrđavu, gde je najavljeno da ih očekuju dodatne količine piva, hrane i muzike, kao i sjajan pogled na panoramu Novog Sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujući navijači su takođe upozoreni da nema točenja alkohola u blizini stadiona i da sa sobom ne nose čaše i flaše, jer će im one biti oduzete, a najpijanijim osobama biće zabranjen ulazak na stadion.

U dokumentu kojim se Fudbalski savez Škotske obraća svojim navijačima koji budu putovali u Srbiju posebna pažnja, čini se, posvećuje se dovoljnoj količini alkohola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači koji iz Beograda budu putovali na utakmicu u Novi Sad treba odmah posle susreta da uđu u svoje autobuse i da se vrate u Beograd. U vreme dolaska najveći broj barova u gradu biće već zatvoren, zbog čega bi najbolje bilo da se vratite u hotel gde ćete moći da nabavite alkohol", kaže se u saopštenju Fudbalskog saveza Škotske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike