KAPETAN NA STRANI SUIGRAČA / Metličić stao uz Džombu

Image

Posljednji sukob na relaciji jednog od najboljih svjetskih desnih krila i hrvatskog izbornika, odnosno trenera CO Zagreba, potresao je reprezentativnog kapetana.

20.11.2008.
11:22
VOYO logo

Kapetan hrvatske reprezentacije Petar Metličić osvrnuo se u na sukob Mirze Džombe i izbornika Line Červara, priznavši da je "potresen do boli".

Kako i dolikuje kapetanu izabrane vrste stao je na stranu suigrača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao sam da nisu u idiličnom odnosu, ali da je toliko daleko otišla cijela situacija, nisam vjerovao. Takve se stvari u pravilu u klubu mogu lakše riješiti jer na natjecanjima nema previše vremena za polemike i razračunavanja. Potpuno razumijem Džombu i njegovu reakciju jer nije zaslužio takav odnos izbornika u klubu. On je preveliko ime, kao i svi mi koji smo pokrenuli hrvatski rukomet. I ja bih na njegovu mjestu bio ogorčen.

Nije se smjelo dogoditi da dosad nisu razgovarali o problemima koje očito nisu ni u klubu mogli riješiti cijelo to vrijeme. O njemu ne trebam razmišljati ja nego ljudi koji vode hrvatski rukomet. Ono što je meni kod njega smetalo rekao sam mu u četiri oka. Kad je reprezentacija u pitanju, vrlo sam osjetljiv i kad budem u prilici, razgovarat ću s Červarom otvoreno, a ne preko novina", kazao je igrač Ciudad Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Metličića je zasmetalo i ozračje uoči domaćeg Svjetskog prvenstva sljedeće godine.

"To što se kod nas događa uoči SP-a koji je pred vratima strašno me razočaralo. Umjesto da se radujemo svojoj publici i razmišljamo kako doći do novih uspjeha, mi se prepiremo i aferama trujemo ozračje koje bi trebalo biti pozitivnije nego ikad. To me strašno pogodilo", rekao je Metličić za sportskenovosti.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo