MESSI SE PRISJETIO NAJTEŽEG TRENUTKA U KARIJERI: / 'Bilo je užasno prolaziti pored trofeja. SP? Četiri su favorita'

Image
Foto: AFP

Argentinac je otkrio tko su po njemu najveći favoriti u Rusiji.

27.3.2018.
11:37
AFP
VOYO logo

Sada ili nikada riječi su Lionela Messija uoči njegovog četvrtog nastupa na svjetskim prvenstvima. jedan od najboljih nogometaša na svijetu u Rusiji će dočekati 31. rođendan, a zbog toga smatra da mu je ovo posljednja prilika da se okruni naslovom svjetskog prvaka. Prije četiri godine imao je veliku priliku, ali Njemačka je na kraju slavila golom Marija Gotzea u produžetku.

"Bio je to izrazito težak trenutak. Bilo je užasno prolaziti pored trofeja. Želimo taj gorak okus ostaviti iza sebe i osvojiti Svjetsko prvenstvo. Osjećamo dug prema samima sebi. Ne prema navijačima jer uvijek dajemo sve od sebe. Bili smo u tri finala. Osvojit ćemo trofej sada ili nikada. Tako se osjećamo. Ovo je posljednja prilika za veliku većinu igrača koji su trenutno u reprezentaciji", poručio je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i tko su po njemu najveći favoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi u ovom trenutku nismo među njima. Puno je boljih momčadi od nas poput Španjolske, Njemačke, Brazila i Francuske", kazao je Argentinac za Fox Sport. Prokomentirao je i riječi Paula Dybale iz prosinca prošle godine. Zvijezda Juventusa rekla je da mu je teško igrati s Messijem u reprezentaciji. Kapetan mu to nije zamjerio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo o tome i u pravu je. U Juventusu igra na sličnoj poziciji pa u reprezentaciji mora seliti na lijevu stranu na što nije naviknut. Za nas je teže igrati na toj poziciji jer kad s lijeve strane ulazimo u sredinu imamo cijeli teren ispred sebe. Zbog toga gotovo nikada ne igram na lijevoj strani. Jasno mi je što je htio reći pa smatram da ne trebam to više pojašnjavati", završio je.

Image
Foto: afp
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo