PRVAK MEĐU PRVACIMA / Messi bolji i od Srbina

Image
Foto: PIXSELL

Najbolji nogometaš svijeta, Lionel Messi, postao je i najbolji sportaš svijeta 2011. godine. Iza sebe ostavio je tenisača Novaka Đokovića, te dvostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1, Sebastiana Vettela.

24.12.2011.
11:11
PIXSELL
VOYO logo

Zvijezda argentinske nogometne reprezentacije i Barcelone Lionel Messi proglašen je u izboru francuskog sportskog dnevnika L'Equipe 'Prvakom među prvacima' za 2011. godinu.

"Argentinski majstor je u ovoj godini osvojio sve što se može osvojiti i zadivljuje lakoća kojom postiže golove i niže rekorde," napisali su u L'Equipeu. Messi je pobijedio sa 807 bodova, drugo mjesto je pripalo srpskom tenisaču Novaku Đokoviću sa 699 bodova, dok je treći bio svjetski prvak u formuli 1 Nijemac Sebastian Vettl sa 255 bodova.

Messi je postao peti nogometaš nakon Zinedine Zidanea (1988), Romaria (1994), Diega Maradone (1986) i Paola Rossija (1982) koji je dobio ovu nagradu koju je L'Equipe dijeli od 1980. godine. Prvi 'prvak među prvacima' bio je američki klizač Eric Heiden, a prošle godine slavio je španjolski tenisač Rafael Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike