SUMNJA SE NA SAMOUBOJSTVO / Menadžer KK Zagreb pronađen mrtav na Jarunu

Image
Foto: Pixsell

U noći na četvrtak jarunski zaštitari pronašli su beživotno tijelo 44-godišnjeg muškarca. Zasad neslužbeno se doznaje da je riječ o menadžeru i voditelju marketinga u košarkaškom klubu Zagreb - Zoranu Sučeviću.

11.1.2013.
10:39
Pixsell
VOYO logo

(FOTO: Zoran Sučević (plava košulja) stoji u sredini iznad igrača u dresu broj 12)

Iako zagrebačka policija ne želi davati informacije o ovom slučaju, neslužbeno se doznaje da je riječ o samoubojstvu. Iz PU zagrebačke su samo potvrdili da se tragični slučaj dogodio te da je riječ o muškarcu rođenom 1968. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, iz izvora bliskih KK Zagreb doznaje se da su u klub svi šokirani. Vlada nevjerica i velika tuga jer je Zoran Sučević bio omiljeni djelatnik, ne samo momčadi iz Trnskog, već i u hrvatskim košarkaškim krugovima.

Iako se najnormalnije pojavio na poslu, oko podneva je, navodno nakon jednog telefonskog poziva, otišao iz kluba i više se nije vratio, piše Večernji.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako cijelo popodne nije odgovarao na telefonske pozive, a nije se pojavio ni na utakmici Zagreba protiv Cibone, alarmirana je policija. Nažalost, potraga je imala tragičan epilog, a njegovo mrtvo tijelo usred noći pronašli su jarunski zaštitari.

Zoran Sučević bio je dijete Cibone, u generaciji sa svojim prijateljem Draženom Anzulovićem, s kojim je i odrastao u zagrebačkom kvartu Srednjaci (Trešnjevka). Krajem 80-tih igrao je seniorsku košarku u zagrebačkoj Mladosti gdje je proveo nekoliko uspješnih sezona i bio nositelj igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suki je bio izuzetno omiljen među suigračima, uvijek spreman savjetom pomoći mladim igračima koji su tek ulazili u seniorski pogon, a svi koji su ga poznavali, onako dobronamjernog i širokog osmijeha, još uvijek ne žele vjerovati da ga više nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike