U GROTLU LEDENE / 'Medvjedi' vratili neizvjesnost u seriju

Image
Foto: Pixsell

Četvrta utakmica je za dva dana u Klagenfurtu, a peta 15. ožujka ponovno u Zagrebu. Termini moguće šeste i sedme utakmice su 18. ožujka u Klagenfurtu, te 20. ožujka u Zagrebu.

11.3.2012.
21:02
Pixsell
VOYO logo

ZAGREB - U trećem susretu polufinala doigravanja EBEL lige Medveščak je u Ledenoj dvorani Doma sportova pobijedio KAC Klagenfurt 3:2 (2:0, 0:0, 1:2) i u seriji na četiri pobjede smanjio na 1:2.

"Medvjedi" su furiozno otvorili utakmicu i u prvih deset minuta utakmice dva puta su tresli mrežu AndyjaChioda. Prvi gol je zabio RyanKinasewich u petoj minuti, a na 2:0 je povisio TomislavZanoški u devetoj minuti s igračem više. U drugoj trećini nije bilo golova, a kada je Zanoški u 45. minuti svojim drugim golom na utakmici povećao prednost na tri gola, činilo se kako je pitanje pobjednika razriješeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No KAC je golovima JohannesaReichela (45:48) i ThomasaHundertpfunda (51:31) vratio neizvjesnost u posljednjih osam minuta. U dramatičnoj završnici Medveščak je uspio obraniti gol viška i ostvarit pobjedu koja ga ostavlja u igri za plasman u finale.

Četvrta utakmica je za dva dana u Klagenfurtu, a peta 15. ožujka ponovo u Zagrebu. Termini moguće šeste i sedme utakmice su 18. ožujka u Klagenfurtu, te 20. ožujka u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo