NA KORAK OD ISPADANJA / 'Medvjedi' teško poraženi u Klagenfurtu

Image
Foto: PIXSELL

Bez suspendiranih Banhama i Prpica, te ozlijeđenog Letanga 'Medvjedi' su bili lak zalogaj za KAC koji je pred bučnim domaćim navijačima slavio 4-1.

13.3.2012.
21:43
PIXSELL
VOYO logo

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli stići do pobjede ne gostovanju u Klagenfurtu pa se nakon trećeg poraza u polufinalnoj seriji nalaze na korak od ispadanja iz doigravanja EBEL lige.

Bez  suspendiranih Banhama i Prpica, te ozlijeđenog Letanga 'Medvjedi' su bili lak zalogaj za KAC koji je pred bučnim domaćim navijačima slavio 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom ostvarenju na samom otvaranju susreta pomogao im je onaj koji rijetko griješi. Već u 49. sekundi utakmice RobertKristan nesmotreno je predao Austrijancima pak, a Tenute nije imao težak posao ubaciti pločicu u gol. Do kraja prve trećine nije bilo promjena rezultata, ali zato je druga dionica bila konačan udarac nastojanjima zagrebačkih hokejaša da iznenade u Klagenfurtu.

Nakon samo tri minute igre DieterKalt povećao je vodstvo u trenutku kada je austrijska momčad imala dva igrača više na ledu. Četiri minute potom Tenute svojim drugim pogotkom uništava sve nade hokejašima Medveščaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je u 47. minuti Herburger povećao na 4-0 činilo se kako 'Medvjedima' prijeti rezultatska katastrofa, međutim, Siddall je uspio smanjiti zaostatak i barem malo ublažiti poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo