OSTAO JE SAMO LINZ / Medvjedi sve bliže vrhu: Na Šalati pao i KAC

Image
Foto: PIXSELL

Hokejaši Medveščaka ostvarili su i drugu pobjedu na Winter Classicu na klizalištu Šalata. Nova "žrtva" bila im je ekipa KAC Klagenfurta koja je završila s tri komada u svojoj mreži.

6.2.2012.
9:11
PIXSELL
VOYO logo

U susretu sedmog kola drugog kruga EBEL lige u hokeju na ledu Medveščak je na klizalištu Šalata pred 4.500 gledatelja pobijedio KAC Klagenfurt 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) i zadržao drugo mjesto na ljestvici.

Golove za 'medvjede' zabili su Tomislav Zanoški (7:43), Andy Sertich (37:50) i Ryan Kinasewich (59). Bila je to druga utakmica Medveščaka na otvorenom klizalištu Šalata u sklopu "Winter Classica" i druga pobjeda nakon što je u petak 'pala' i Olimpija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Linz sa 14 bodova, a Medveščak ima dva boda manje i u idućem kolu pobjedom u Linzu izbio bi na prvu poziciju. Utakmica je na rasporedu 10. veljače. Nakon gostovanja kod Black Wingsa Medveščak prije početka doigravanja ima još dvije utakmice u Ledenoj dvorani Doma sportova, 12. veljače protiv Red Bull Salzburga, te dva dana kasnije protiv Albe Volan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo