PREDNOST DOMAĆEG TERENA / Medveščak ide na Red Bull u playoffu!

Image
Foto: PIXSELL

Medveščak je ligaški dio okončao na četvrtom mjestu, a u prvom krugu doigravanja igrat će protiv Red Bull Salzburga, momčad koju su izbjegla prva tri sastava

22.2.2013.
22:50
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Hokejaši Medveščaka u posljednjem su kolu ligaškog dijela ovosezonske regionalne EBEL lige u Domu sportova svladali VSV Villach sa 3-0 (1-0, 1-0, 1-0) i tako osigurali prednost domaćeg terena u prvom krugu doigravanja koji počinje već u nedjelju.

Prva dva pogotka postigao je KyleGreentree (12:38, 35:00), a konačnih 3-0 postavio je DarioKostović (52:00). RobertKristan uspio je sačuvati čistu mrežu obranivši 23 udarca gostujućih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je ligaški dio okončao na četvrtom mjestu, a u prvom krugu doigravanja igrat će protiv Red Bull Salzburga, momčad koju su izbjegla prva tri sastava. Medvjedi će imati prednost domaćeg terena.

Prvi su suparnika birali Vienna Capitalsi koji su osvojili prvo mjesto u ligaškom dijelu, potom Black Wingsi iz Linza koji su zauzeli drugo mjesto, a zatim treći KAC iz Klagenfurta. Bečani su za suparnika odabrali češki Znojmo koji je u doigravanje ušao sa sedme pozicije, odnosno osvojivši prvo mjesto u razigravanju za ulazak u završnicu, prvaci iz Linza odabrali su VSV Villach, koji je bio šesti nakon ligaškog dijela, KAC je odabrao pete Graz 99erse, pa je Medveščaku preostao Red Bull iz Salzburga, koji je u doigravanje ušao s osme pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sastav iz Salzburga je iznimno jak, što pokazuje podatak da su osvojili četiri od posljednjih šest naslova prvaka EBEL-a (2007, 2008, 2010, 2011).

Prva utakmica u Zagrebu igrat će se u nedjelju, a ostali termini odigravanja su 26. veljače, 1. ožujka i 3. ožujka, te eventualno 5. ožujka, 8. ožujka i 10. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo