JOŠ TRI GODINE VJERNOSTI / Matjaž Kek produžio ugovor s Rijekom!

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

HNK Rijeka produžio je ugovor treneru Matjažu Keku koji mu istječe 15. lipnja 2014. Slovenski stručnjak je potpisao vjernost na još tri godine, točnije do 15. lipnja 2017.

25.10.2013.
15:47
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

"Jako smo zadovoljni u klubu što smo se uspjeli dogovoriti s Matjažom Kekom o produženju ugovora. Njegovim dolaskom svi sportski segmenti u klubu su podignuti na viši nivo, a produžetak ugovora je u skladu s našim planovima i ambicija", rekao je sportski direktor HNK Rijeke Srećko Juričić.

"U životu treba neke odluke donijeti, neke su teške, a neke lagane. Ova je bila najlakša. Dobro se osjećam. Hvala klubu na povjerenju. Velika je obaveza voditi Rijeku i veliki izazov i zato nije bilo puno razmišljanja. Ja se veselim toj suradnji i siguran sam da možemo napraviti dobre rezultate", rekao je  Matjaž Kek koji nije skrivao zadovoljstvo novim ugovorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši izbornik slovenske nogometne reprezentacije stigao je na Kantridu u ožujku 2013. te u kratkom vremenu svojim rezultatima i radom s prvom momčadi stvorio odlične temelje za dugoročnu suradnju.

Za svega 8 mjeseci rada na Kantridi pridobio je povjerenje uprave kluba i igrača, ali isto tako i velike simpatije navijača i sportske javnosti svojom neposrednom komunikacijom, predanošću i silnom energijom u radu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosad je Rijeku vodio na 34 utakmice, od toga 24 u HNL- u, 9 u Europa ligi i jednu u hrvatskom Kupu. U tekućoj sezoni, nakon 13. kola, Rijeka je treća na ljestvici sa samo bodom zaostatka za vodećim Hajdukom i Dinamom.

Rijeka je pod vodstvom Matjaža Keka ostvarila i najveći klupski uspjeh u europskim natjecanjima kvalificiranjem u grupnu fazu Europske lige. U kvalifikacijama Rijeka je bila bolja od Prestatyn Towna i Žiline, te u play – offu od Stuttgarta. Trenutno igra u skupini I Europske lige zajedno s Betisom, Lyonom i Vitoriom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka se ove sezone i dalje natječe i u Kup natjecanju gdje se plasirala u osminu finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo