VELIKA NAGRADA INDIJE / Massa sabotirao Hamiltonovu utrku

Image
Foto: PIXSELL

Brazilski pilot Felipe Massa opet se sudario s Britancem Lewisom Hamiltonom. To im je već šesti sudar ove sezone u 17 utrka, a ovaj put krivac je bio vozač Ferrarija.

30.10.2011.
14:11
PIXSELL
VOYO logo

Britanac Lewis Hamilton i Brazilac Felipe Massa sudarili su se još jednom ove sezone, šesti put u 17 utrka, na inauguracijskoj utrci VN Indije u New Delhiju.

U ovom slučaju vozač McLarena bio je "oštećena stranka", a vozač Ferrarija je kažnjen prolaskom kroz boksove. Hamilton je pokušao proći Massu s unutarnje strane na ulasku u peti krug, a onda mu je Massin Ferrari naglo presjekao put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Felipe se okrenuo na mene. nije mi dao prostora", vikao je u momčadski radio Hamilton, koji je morao nakon toga u boks za novo krilo dok je Massa nastavio. Brazilac je poslije toga morao prekinuti utrku zbog oštećenog prednjeg ovjesa nakon što je prešao preko narančastog rubnika, drugi dan zaredom - istu je stvar napravio i u kvalifikacijama.

Prije Indije Hamilton i Massa sudarili su se na VN Japana. Na VN Singapura dva su vozača imala dva incidenta - jedan u kvalifikacijama kada je vozač McLarena dobio kaznu jer je uzrokovao sudar u kojem je Brazilcu stradala stražnja guma što mu je uništilo utrku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Massa je tada napao Hamiltona nakon utrke optužujući ga da vozi kao luđak. Hamilton i Massa su se sudarili još i na VN Monaca i na VN Velike Britanije, a Hamilton se našao na udaru kritika zbog svoje agresivne vožnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike