POBUNA PROTIV MOURINHA / Marca ušla u otvoreni rat s Realom: Mi ne lažemo!

Image
Foto: AP

Poznati španjolski list 'Marca' objavio je u četvrtak ujutro da su Realovi 'senatori' dali ultimatum predsjedniku Perezu - 'Ili mi ili Mourinho"'. Ta vijest izazvala je žestoki odgovor šefa kluba koji je ugledni dnevnik optužio da širi laži. S novom naslovnicom u petak ujutro stigla je i 'Marcina' reakcija!

25.1.2013.
12:00
AP
VOYO logo

Sve je počelo prije 24 sata. Marca je objavila vijest da su stariji igrači u Realu, prije svih Iker Casillas, Sergio Ramos i Xabi Alonso, predsjedniku Florentinu Perezu uputili ultimatum – 'Ili će Jose Mourinho na kraju sezone otići iz Madrida, ili će oni napustiti klub'.

Ta informacija izazvala je bijes čelnika 'Kraljevskog kluba', posebice predsjednika Pereza koji je odmah sazvao izvanrednu konferenciju za novinare i na njoj odbacio sve insinuacije da se u svlačionici događa pobuna protiv portugalskog stručnjaka. Marcine navode nazvao je čistim lažima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte Perezov nastup u videu:

Nije dugo trebalo čekati na odgovor uglednog španjolskog sportskog lista. U petak ujutro osvanula je naslovnica s porukom: 'Marca ne laže'. I ne samo to!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski list je ušao u otvoreni rat s Realom u kojem se ne biraju sredstva, pa su tako objavljene i poruke 'dubokog grla' iz Realove svlačionice koje potvrđuju da pobuna protiv Mourinha doista postoji.

Image
Foto: Sceenshot

Sada je loptica opet prebačena na stranu mardidskog kluba, a kakav će biti odgovor - saznat ćemo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo