MARCA NAPALA GOTOVO SVE IGRAČE OSIM LUKE MODRIĆA: / 'Hrvat je dao sve do sebe, ali...'

Image
Foto: AFP

Nogometaši Ajaxa plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka

6.3.2019.
8:17
AFP
VOYO logo

Trostruki uzastopni europski prvak senzacionalno je ispao teškim porazom od Ajaxa (1-4) na svom Bernabeu i to nakon što je Kraljevski klub dobio prvi susret u gostima s 2-1. Ispadanje Reala vjerojatni je kraj za trenera Solaria koji je u sedam dana dvaput kod kuće izgubio od Barcelone.

Modrić pozitivno ocijenjen

Golove su za Ajax dali Hakim Ziyech (7), David Neres (18), Dušan Tadić (62) i Lasse Schoene (72), dok je za Real pogodio Marco Asensio (70). Luka Modrić je igrao cijeli susret za Real. Španjolska Marca izdvojila je hrvatskog veznjaka među rijetke igrače koji nisu podbacili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric gestures during the Spanish League football match between Real Madrid CF and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on January 6, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

"Dao je sve od sebe. Htio je svoj entuzijazam prenijeti i na suigrače, ali to je bilo nemoguće. U momčadi nije mogao pronaći nijednog igrača koji bi s njim igrao istim intenzitetom", navode.

Ističu kako su brojne zvijezde podbacile pa su velike kritike otišle na račun Thibauta Courtoisa, Casemira, Karima Benzeme Garetha Balea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo