NAKON DVA TJEDNA NA KLUPI / Maradona već prijeti otkazom

Image

Argentinski izbornik Diego Maardona zaprijetio je da će dati otkaz ako Savez ne odobri Oscara Ruggerija za njegovog zamjenika

13.11.2008.
8:40
VOYO logo

Argentinski izbornik Diego Maradona, samo dva tjedna nakon imenovanja, zaprijetio je da će dati otkaz ako Savez ne odobri Oscara Ruggerija kao njegovog zamjenika.

Ruggeri (46) je slavni argentinski stoper ali se ne dopada predsjedniku Saveza Juliju Grondoni. Upitan zašto ne dopušta da Ruggeri bude Maradonina desna ruka, Grondona je misteriozno rekao, "to su moje stvari, ne sviđa mi se njegova faca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema argentinskom tisku, Maradona je zaprijetio da neće putovati s momčadi u Glasgow na prijateljsku utakmicu sa Škotskom 19. studenog. Tehnički direktor reprezentacije, Carlos Bilardo, bivši slavni izbornik, zamolio je Diega da ne diže prašinu i u njegovo ime zajamčio da će ovaj ipak putovati u Škotsku.

Poznat pod nadimkom Cabezon (Glavonja), Ruggeri je s Maradonom, a pod Bilardovom komandom, osvojio svjetsko zlato 1986. i srebro 1990., a od velikih klubova igrao je u Boca Juniorsu, River Plateu, Real Madridu i San Lorenzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo