IZBORNIKU DOSTA SVEGA / Maradona odlazi s klupe Argentine?

Image

Argentinski izbornik najavio je odlazak i ako s reprezentacijom izbori SP. Kap koja je prelila čašu ozljeda je i otkaz nogometaša Cityja Zabalete.

7.10.2009.
8:28
VOYO logo

Suočen s velikim kritikama javnosti i medija argentinski izbornik Diego Armando Maradona najavio je da će otići s dužnosti čak i ako Argentina ode na Svjetsko prvenstvo 2010.

Maradonu je posebno naljutila ozljeda i otkaz igrača Manchester Citya Pabla Zabalete, koji po "malom zelenom" nije smio igrati u ponedjeljak prvenstvenu utakmicu s Aston Villom, na kojoj se i ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je veliki udarac za nas jer nas čekaju odlučne utakmice, a igrači nam otpadaju zbog gluposti. Vjerovatno ću za sedam dana kazati zbogom klupi jer je u ovakvim uvjetima nemoguće kvalitetno raditi", kazao je Maradona, koji se posebno obrušio na svog pomoćnika i savjetnika Carlosa Bilarda, kojeg smatra odgovornim što su u ponedjeljak za City igrali i Zabaleta i Carlos Tevez.

"Kad mi je predsjednik Saveza Grondona ponudio posao nacionalnog izbornika bio sam najsretniji čovjek na svijetu. U ovom trenutku to više ne mogu reći", zaključio je 48-godišnji Maradona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinci su trenutno na petom mjestu južnoameričkih kvalifikacija i moraju dobiti obje preostale utakmice protiv Perua kod kuće i Urugvaja u Montevideu ukoliko žele izravno na SP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo