OČEKIVANI RASPLET /

Man.United i Barca u polufinalu

Image

Barcelona i Manchester United prvi su polufinalisti Lige prvaka nakon što su u uzvratnim utakmicama sačuvali prednost iz prvih dvoboja. United je izbacio Chelsea, a Barcelona ukrajinski Šahtar.

12.4.2011.
20:44
VOYO logo

Barcelona i Manchester United prvi su polufinalisti Lige prvaka nakon što su u uzvratnim utakmicama sačuvali prednost iz prvih dvoboja.

U odličnoj utakmici na Old Traffordu ManU je slavio protiv Chelsea s 2:1 i prošao u polufinale gdje čeka boljega iz dvoboja Schalkea i Intera. Domaćini su poveli zgoditkom Meksikanca Hernandeza (43), a kada je u 70. minuti Chelsea ostao bez isključenoga Ramiresa, činilo se da je pobjednik odlučen. Tračak nade donio je izjednačujućim pogotkom Didier Drogba u 77., ali je u istoj minuti Južnokorejac Park ponovno vratio prednost za Manchester i odveo momčad Alexa Fergusona među četiri .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je slavila i u Donjecku protiv Šahtara 1:0 pogotkom Lea Messia u 43. minuti, a od prve postave trener Pep Guardiola je odmarao samo Andresa Iniestu. Eduardo Da Silva je ušao u igru u 58. minuti, dok Darijo Srna nije igrao zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo