POTPUNA DOMINACIJA / Manchester United sigurno prema finalu

Image

U prvoj polufinalnoj utakmici nogometne Lige prvaka Manchester United je kao gost na stadionu Arena AufSchalke u Gelsenkirchenu svladao Schalke 04 sa 2-0 te praktički osigurao prolazak u finale koji će se igrati na Wembleyu 28. svibnja.

27.4.2011.
5:15
VOYO logo

Odličan posao obavio je Manchester United u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Schaleka 04. Pogocima Ryana Giggsa u 67. i Waynea Rooneyja u 69. minuti svladali su protivnika s 2:0 i došli na korak bliže finalu.

Gosti iz Manchestera dominirali su tijekom čitavog dvoboja, nizali su prilike, a za to što nisu ostvarili i uvjerljiviju pobjedu najzaslužniji je vratar Schalkea Manuel Neuer. Neuer je odličnim reakcijama zaustavljao Javiera Hernandeza u 16. i 36. minuti, te Ryana Giggsa u 28. i 45., dok je mladi Meksikanac u 26. minuti bio neprecizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 67. minuti Wayne Rooney je izvrsnom okomitom loptom "rasparao" obranu Schalkea, a Giggs je udarcem kroz noge napokon uspio svladati Neuera.

Samo dvije minute potom gosti su poveli sa 2-0, ovoga je puta loptu iza obrane domaćih poslao Hernandez, a ulogu strijelca preuzeo je Rooney.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratna utakmica igrat će se 4. svibnja na Old Traffordu u Manchesteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo