BLACKBURN PROBIO OBRANU PRVAKA / Manchester United prekinuo niz bez primljenog pogotka

Image

Na vratima nije stajao sjajni van der Sar s ligaškim rekordom od 1302 minute bez primljenog pogotka, već Tomasz Kuszczak. Pogodak je postigao Roque Santa Cruz.

21.2.2009.
19:54
VOYO logo

U posljednjoj subotnjoj utakmici 26. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United prekinuo je niz utakmica bez primljenog gola, ali je i pobijedio Blackburn 2-1.

Četrnaest utakmica vodeća momčad prvenstva nije primila pogodak u ligi, sve dok u 32. minuti susreta Roque Santa Cruz nije pronašao pukotinu u redovima "crvenih vragova". Doduše, valja reći da na vratima Uniteda nije stajao Edwin van der Sar s ligaškim rekordom od 1302 minute bez vađenja lopte iz mreže, već Tomasz Kuszczak koji je krivo procijenio akciju i izletanjem dopustio Cruzu lagan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United je u vodstvo, pogotkom s pet metara, doveo Wayne Rooney na lijepo proigravanje Nanija, a zbilo se to devet minuta prije Blackburnovog izjednačenja. Konačan rezultat postavio je Cristiano Ronaldo sjajno izvedenim slobodnim udarcem u 60. minuti. Tri minute prije toga Vincenzo Grella je pogodio vratnicu za Roverse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo