GLAVOBOLJE ZA SIR ALEXA / Manchester United ostao bez 11 igrača!

Image
Foto: PIXSELL

Engleski prvaci Manchester United zbog ozljeda su ostali bez čak 11 igrača. Zadnji koji je ispao van stroja je 23-godišnji branič Jonny Evans nakon ozljede u utakmici protiv Wigana.

27.12.2011.
17:12
PIXSELL
VOYO logo

Branič Manchester Uniteda Jonny Evans (23) već je jedanaesti igrač "Crvenih vragova" koji je izvan stroja zbog ozljede ili bolesti. Evans je u susretu protiv Wigana ozlijedio list desne noge zbog čega će pauzirati najmanje dva tjedna.

Na listi ozlijeđenih su i Rio Ferdinand, Nemanja Vidić, Michael Owen, Anderson, Tom Cleverley, Fabio i Ashley Young. Darren Fletcher već duže vrijeme boluje od kronične infekcije crijeva, dok Phil Jones i Chris Smalling imaju problema s virozom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostali smo bez pola momčadi. Nitko nije očekivao da ćemo imati toliko problema s ozljedama i bolestima. Očekuje nas noćna mora u idućim kolima," kazao je menadžer aktualnog engleskog prvaka Alex Ferguson.

Zabrinutost je pokazao i kapetan Patrice Evra. "Svi smo zabrinuti zbog velikog broja izostanaka. To je postalo nepodnošljivo. Sada je najvažnije da pokažemo pravi karakter," kazao je francuski branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ManU se trenutačno nalazi na diobi prvog mjesta s gradskim suparnikom Manchester Cityjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo