UJEDINJENI BOYSI I TORCIDA / Mamiću uspjelo ono što se činilo nemogućim

Image
Foto: PIXSELL

Najžešći navijači Dinama i Hajduka podignuli su glas protiv kaosa u kojem se hrvatski nogomet nedvojbeno nalazi, a kao glavnog krivca za takvo stanje su tribine sinoć prepoznale maksimirskog gazdu.

30.9.2012.
12:50
PIXSELL
VOYO logo

Ono što se donedavno činilo nemoguće, postalo je stvarnost. Bad Blue Boysi i Torcida, nogometni Sjever i Jug, u subotu su bili jedinstveni. Pripadnike rivalskih navijačkih skupina ujedinio je - ZdravkoMamić!

Konkretnije, najžešći navijači Dinama i Hajduka podignuli su glas protiv kaosa u kojem se hrvatski nogomet nedvojbeno nalazi, a kao glavnog krivca za takvo stanje su tribine sinoć prepoznale maksimirskog gazdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je stav Boysa i Torcide poznat već neko vrijeme, nikada kao u subotnjem derbiju nije vladalo takvo jedinstvo modrog Istoka (najžešći navijači Dinama preselili su sa Sjevera) i bijelog Juga.

Image
Foto: PIXSELL

'Mamiću cigane odlazi iz svetinje', skandirali su Boysi, dok je Hajdukov Jug Dinamovom čelniku čak posvetio i transparent. 'Sjever i jug u jednom su skupa. Bit će ti manja i mišja rupa. Zvižduci Maksimira melem su za naše uši, Mamiću cigane, k**** nam puši', bila je poruka Torcide Zdravku Mamiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko su navijači iziritirani stanjem u domaćem nogometu govore i zvižduci upućeni Sammiru u trenutku kada je ovaj napuštao maksimirski travnjak. Iako je zaslužio ovacije za izvedbu u derbiju, navijački puk je ovim potezom Brazilcu jasno dao do znanja što misli o zakulisnim igrama koje su prethodile njegovom pozivu u hrvatsku reprezentaciju. I može li ih itko zbog toga osuđivati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo