OŠTAR ODGOVOR BANDIĆA / 'Mamiću, okani se politike i pričaj jezikom sporta'

Image
Foto: PIXSELL

'Gradonačelnik mora voditi računa i skrbiti o svim sportskim klubovima sukladno njihovim rezultatima jer je to njegova odgovornost', kazao je i dodao kako to čini već punih 13 godina, s manje ili više uspjeha.

14.11.2012.
14:15
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik MilanBandić danas je, na zamolbu novinara da komentira izjavu izvršnog direktora "Dinama" ZdravkaMamića, poručio da bi svi sportski djelatnici trebali više govoriti jezikom sporta, a manje jezikom politike.

"Oštra retorika i poprijeka rješenja nisu stil ovog grada ni njegovog gradonačelnika", izjavio je zagrebački gradonačelnik na Bundeku te poručio sportskim djelatnicima da se služe više sportskim rječnikom, a manje politikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sportaši i sportski djelatnici moraju što više govoriti jezikom sporta, a što manje jezikom politike", dodao je.

Na pitanje hoće li i dalje dolaziti na utakmice "Dinama" i hoće li Grad Zagreb i dalje novčano pomagati "Dinamo", Bandić je odgovorio da Grad Zagreb pomaže i Dinamo i Lokomotivu i Zagreb i Cibonu kao i sve zagrebačke sportske klubove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gradonačelnik mora voditi računa i skrbiti o svim sportskim klubovima sukladno njihovim rezultatima jer je to njegova odgovornost", kazao je i dodao kako to čini već punih 13 godina, s manje ili više uspjeha.

Potvrdio je da je počasni predsjednik samo "Dinama". "Počasni sam predsjednik Dinama i to je čast, odgovornost i obveza, ali nisam ni predsjednik, ni izvršni predsjednik ni prvi potpredsjednik ni skaut nijednog kluba, pa ni Dinama", kazao je Bandić i naglasio da će potpore vrhunskom sportu preko Agencije za tržišno natjecanje ići samo kada ta agencija bude vodila Grad Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo