KONAČNO SMJENA U DINAMU / Mamić smijenio Čačića i vratio Jurčića

Image

Na izvanrednoj sjednici Izvršnog odbora Dinama članovi su jednoglasno donijeli odluku kako će novi/stari trener biti Krunoslav Jurčić, objavljeno je na službenoj stranici Dinama.

26.11.2012.
20:53
VOYO logo

Ante Čačić više nije trener Dinama, odlučeno je to na izvanrednoj sjednici Izvršnog odbora kluba, koja je održana nenajavljeno u ponedjeljak navečer.

Članovi odbora jednoglasno su donijeli odluku kako će novi/stari trener biti KrunoslavJurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Članovi Izvršnog odbora jednoglasno su donijeli odluku da se na klupu našeg kluba vrati bivši igrač i trener Modrih koji je već klubu donio puno uspjeha i radosti. GNK Dinamo želi se zahvaliti Čačiću na svemu dobrome što je napravio za naš klub te mu želi puno sreće u nastavku karijere te na privatnom planu", stoji u priopćenju sa sjednice.

Otkaz Čačiću naviještao se nakon nedjeljnog poraza Dinama kod posljednjeplasiranog Zagreba (0:1), a nakon trećeg prvenstvenog, četvrtog u domaćim natjecanjima, te ukupno devetog poraza ove polusezone Izvršni odbor odlučio ga je razriješiti dužnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić je došao na klupu najtrofejnijeg hrvatskog kluba u prosincu prošle godine, s Dinamom je osvojio duplu krunu te se u aktualnoj sezoni plasirao u skupine Lige prvaka. Pod njegovim vodstvom Dinamo je ove sezone odigrao 30 natjecateljskih utakmica, upisao 18 pobjeda, 3 remija i 9 poraza.

Jurčiću je ovo treći mandat na klupi Dinama. Prvi put je Dinamo vodio u sezoni 2008./2009. te osvojio dvostruku krunu, a u sezoni kasnije prvenstvo da bi se potom vratio na klupu u svibnju 2011. godine i s Dinamom, nakon 12 godina stanke, ušao u skupine Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljanje novoga trenera najavljeno je za utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo