MAMINJO ZA RTL DANAS / Mamić rekao što misli o 'navijaču od milijun kuna'

"Dao bih još svojih milijun kuna samo da vidim pun stadion", tim je riječima Zdravko Mamić za RTL Danas komentirao najnoviji markentiški trik u Maksimiru. I dok je gazda oduševljen, javljaju se bivši Dinamovci koji mu poručuju - takvi potezi su tragikomični.

6.10.2012.
19:00
VOYO logo

Slika s Porta koja je Dinamo natjerala na sportski presedan. Navijače se vabi s nagradom od milijun kuna, dio sportske javnosti zgrožen takvom odlukom, ali glavni i odgovorni ne skida osmijeh s lica.

"Pa ja bih dao još svojih milijun kuna da vidim pun Maksimir jer to je ono zbog čega se živi i što je smisao sporta", rekao nam je ZdravkoMamić.

Ali taj smisao se malo i izgubio tim potezom. Reakcija je to gotovo svih bivših Dinamovaca koji su navikli na pune stadione, bez milijunskih nagrada.

"To je stvarno tragikomično. Još jedan potez koji je stvarno vrlo teško razumjeti. Mislim da svaki pravi navijač Dinama nakon toga neće doći na stadion", rekao je TomoŠokota o akciji Dinama.

Neće doći i jer Dinamo ni nakon osam utakmica u skupini, kroz dvije sezone, ne zna za bodove. Ali kako je Čačić to slikovito objasnio boksačkim rječnikom, važan je novac.

A dok Dinamo prima udarce, netko će napustiti stadion bogatiji za milijun kuna. Netko od 25 tisuća navijača koliko ih je potrebno, ali Mamić ne sumnja u uspjeh akcije.

"Ne vidim u tome ništa loše. Mislim da je to jedna dobra ideja igrača, lijepa gesta kojom su oni htjeli pokazati koliko žele igrati pred punim tribinama", smatra Mamić.

Ali pitanje hoće li im milijunska tombola pomoći da to ponovno dožive. Jer pozitivne reakcije navijača još nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo