MRŠIĆ DOBIO OTKAZ / Mamić: Radili smo greške koje se ne smiju dešavati

"Radili neke greške koje se momčadi poput Dinama ne smiju dešavati", istaknuo je trener Modrih Zoran Mamić.

16.2.2014.
12:36
VOYO logo

U dvoboju 22. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Dinama slavili protiv RNK Splita s 2-1 (1-1), te sada opet vode s pet bodova više od Hajduka.

"Ja mislim da smo zasluženo pobijedili. Prije svega bih čestitao momčadi na pobjedi, na važna tri boda, međutim, nisam baš najsretniji i najzadovoljniji. Bilo je dosta igrača koji su radili ono što se nismo dogovorili i to je ono što me ne zadovoljava. Naravno da je to proces koji ne ide preko noći, da mi moramo puno raditi i puno ponavljati neke stvari. Tako ćemo i dalje pokušati jer je bilo perioda u utakmici kada smo radili neke greške koje se momčadi poput Dinama ne smiju dešavati", kazao je trener Dinama Zoran Mamić.  

"Mogu reći da smo ove dvije utakmice zaista dobro odigrali bez obzira što danas nije bilo 6-7 standardnih igrača koji su odigrali prvu utakmicu. Dobra utakmice s jedne i s druge strane. Znali smo da će Dinamo imati laganu inicijativu i da ima dobrih igrača koji znaju čuvati loptu. Orijentirali smo se na taj kontra-napad i zabili gol i imali smo priliku da možda i povedemo 2:0, međutim, jedna nepažnja u obrani nas je koštala gola", objasnio je trener Splićana StankoMršić.

"Ja vjerujem da je bio čisti penal u zadnjim minutama utakmice", dodao je Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo kako je vodstvo Splita sporazumno raskinulo ugovor sa trenerom Stankom Mršićem nakon utakmice s Dinamom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo