MAMIĆ PRONAŠAO GLAVNI RAZLOG IZNENAĐUJUĆEG PORAZA DINAMA: / 'Sada protiv njih moramo isprati gorak okus'

Image

Na raspolaganju će imati sve osim ozlijeđenoga Sadegha Moharramija

1.2.2021.
14:30
VOYO logo

Samo tri dana nakon iznenađujućeg poraza od Šibenika, nogometaše Dinama čega gradski derbi s Lokomotivom na Maksimiru. Susret je na rasporedu u utorak u 18:05, a najavio ga je trener Modrih ZoranMamić.

"Još sam i prije tvrdio da Šibenik igra dobro, atraktivno, da je zaslužio osvojiti i više bodova, a kvalitetu je pokazao i u utakmici protiv nas. Jasno je da nismo bili na pravoj razini, bilo zbog umora, dekoncentracije, gustog ritma, ali sad nije ni važno. Sad se trebamo posve usredotočiti i s maksimalnom ozbiljnošću pristupiti utakmici protiv Lokomotive kako bismo isprali gorak okus nakon poraza. Trebamo svi jasno reći što nije bilo dobro i moramo podignuti kvalitetu igre. Od početka govorimo da ne smije biti opuštanja, da nam je liga kvalitetna i da su suparnici u stanju iskoristiti priliku ako im je pružimo", rekao je Mamić i osvrnuo se na pobjedu Lokomotive na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

27.01.2021., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 13. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Trener Dinama Zoran Mamic Photo:

Loša reakcija obrane

"Lokomotiva je i u toj utakmici pokazala koliko može biti nezgodna. Istina je da smo je na otvaranju sezone uvjerljivo pobijedili, ali ovo je nova utakmica, novi dan. Neće nas pritom zavarati njihovo trenutačno mjesto na ljestvici jer dobro znamo da nas čeka težak suparnik, a pobjeda u Splitu im je, k tome, donijela i dodatno samopouzdanje. Na nama je da ispravimo neke segmente igre, posebice koncentraciju u obrani na otvaranju jer smo ponovno prvi primili gol i opet bili u situaciji da smo morali stizati rezultatski zaostatak. Ali, za obranu odgovara cijela momčad, svi moramo biti kompaktni", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo