MAMIĆ POTPISAO MLADOG REPREZENTATIVCA: / "Takvih nema puno"

Image
Foto: GNK Dinamo

Hrvatski U-17 reprezentativac Vinko Soldo potpisao je profesionalni ugovor s Dinamom, objavio je klub na službenoj stranici.

12.1.2016.
11:09
GNK Dinamo
VOYO logo

"Presretan sam i ne znam uopće što bih rekao. U Dinamu sam cijeli život, dečko sam iz Zagreba i jasno je što mi znači Dinamo. Ovo je moj san odnosno ostvarenje sna, a pravi posao sada tek počinje i želim ostvariti novi cilj – istrčati na Maksimir i zaigrati za prvu momčad", rekao je Soldo.

Opravdati povjerenje

"Naravno, ispred mene je puno rada, ali vjerujem u sebe, a očito i u klubu imaju povjerenja u mene tako da je na meni to opravdati", izjavio je naok što je stavio potpis na ugovor je uskoro punoljetni stoper, koji je u listopadu prošle godine nastupio na Svjetskom prvenstvu do 17 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada će dobiti priliku?

"Rekao sam jučer na početku priprema i već nekoliko puta prije kako su ovi mladići smjer kojim Dinamo želi ići. Vinko je neizostavni dio ove sjajne generacije, standardni igrač Dinama i naše reprezentacije, stoper koji je ljevak, a takvih nema puno i sigurno uz puno rada ima sjajnu priliku iskoristiti svoj golemi potencijal", poručio je trener Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je objavio klub Soldo će u mjesecima koji dolaze trenirati s prvom momčadi, ali i igrati proljetni dio Lige prvaka s mladima kao i za drugu momčad.

Kada će dobiti priliku ovisi o "stanju u momčadi, poziciji, njihovom radu i drugim stvarima, ali uglavnom to ovisi o njima samima" kako je rekao Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo