U DINAMU NE CVJETA CVIJEĆE / Mamić igračima skinuo plaće i premije

Image
Foto: Pixsell

Zbog otežanih ekonomskih uvjeta u kojima klub posluje, Zdravko Mamić je odlučio umanjiti ugovorne obaveze prema igračima, fiksirati maksimalni mjesečni iznos koji će dobijati, a prepolovio im je i premije za ulazak u Ligu prvaka.

24.1.2012.
13:43
Pixsell
VOYO logo

Na sjednici Izvršnog odbora GNK Dinamo održanoj u ponedjeljak odlučeno je da će većina nogometaša maksimirskog kluba ubuduće primati umanjene novčane iznose na ime svojih ugovornih obaveza. I ne samo to.

Zbog iznimno loše prikazane igre i ostvarenog rezultata u utakmicama protiv Ajaxa u Amsterdamu (4:0), Reala u Madridu (6:2) te na domaćem terenu protiv Lyona (1:7), čime je ozbiljno narušena tržišna vrijednost te ugled kluba u Hrvatskoj i inozemstvu, igrači će dobiti samo 50% od ukupnog iznosa predviđene premije za ulazak u grupnu fazu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko Mamić je fiksirao i maksimalni mjesečni izbor koji će igrači primati na svoje račune. Tako će od 1.1.2012. na njihov račun biti uplaćivan maksimalan mjesečni iznos od 45.320,45 kn bruto + PDV (maksimalni mjesečni iznos odnosi se na zbroj ugovornih obaveza kluba za plaće i rate igrača).

Pogledajte koje je sve mjere za održavanje ukupne financijske likvidnosti kluba poduzela Mamićeva 'vlada' u Maksimirskoj 128.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo