MISA ZA STOTU GODIŠNJICU DINAMA / Mamić će skinuti Vahu s dnevnog reda

Građanski nogometni klub Dinamo proslavu stogodišnjice kluba započeo je u zagrebačkoj katedrali gdje je Zdravko Mamić dao izjavu za medije. Dotakao se i ovih dana najaktualnijeg pitanja - što će biti s Vahidom Halilhodžićem.

26.4.2011.
10:52
VOYO logo

Proslava stogodišnjice kluba Dinama počela je poprilično skromno. Članovi uprave kluba, predsjednik HNS-a Vlatko Marković, Dinamov podmladak i kapetan Igor Bišćan ukazali su se u zagrebačkoj katedrali na svetoj misi za Dinamo.

Ipak, navijači su zbunjeni. Dinamo je 1998. godine proslavio 95 godina postojanja, 2005. pak 60 godina, a sada 2011. slavi 100 godina postojanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinare je najviše zanimala priča oko trenera Dinama.

"Budite sigurni da će to pitanje ovog tjedna biti skinuto s dnevnog reda.", rekao je Zdravko Mamić o situaciji s trenerom Dinama Vahidom Halilhodžićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa to mora svakome ljubitelju sporta u Hrvatskoj mora biti žao jer malo je institucija svijeta koje kao Hajduk i Dinamo dožive sto godina postojanja", dodao je Mamić na pitanje žali li što Dinamova proslava ne liči na proslavu stogodišnjice Hajduka.

Proslava će se nastaviti u Hrvatskom narodnom kazalištu gdje će se okupiti 800 ljudi koji su doprinijeli klubu kroz sve ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo