više nema gužvi / Maksimir se napunio 90 minuta prije početka

Image
Foto: PIXSELL

Gužvi pri samom ulasku u stadion zasad nema, a kako su sva mjesta numerirana gledatelji moraju pri kontroli uz ulaznicu pokazati i osobne isprave.

22.3.2013.
17:35
PIXSELL
VOYO logo

Sat i pol prije kvalifikacijske utakmice za SP 2014 u Zagrebu između Hrvatske i Srbije stadion u Maksimiru je gotovo pun jer je većina navijača poslušala savjet organizatora da zbog gužvi u gradu i oko stadiona ranije dođu na stadion.

Vrata maksimirskog stadiona bila su otvorena već u 15 sati, a očekuje se više do 35.000 gledatelja. Duž sve četiri maksimirske tribine izvješeni su transparenti podrške hrvatskoj reprezentaciji iz svih hrvatskih gradova, kao i gradova iz susjedne BiH. Gužvi pri samom ulasku u stadion zasad nema, a kako su sva mjesta numerirana gledatelji moraju pri kontroli uz ulaznicu pokazati i osobne isprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za utakmicu između Hrvatske i Srbije akreditirano je 158 novinara pisanih medija i radija. Pored najbrojnijih novinara iz Hrvatske akreditacije su zatražili i dobili 51 novinar iz Srbije, te 25-orica novinara najuglednijih novinskih kuća među kojima su NY Times, Independent, Times, La Gazzettu Dello Sport, L'EQUIPE i mnoge druge.Akreditirana su i 64 fotografa, kao i 28 televizija s tim da HRT ima prava prijenosa u Hrvatskoj, a Prva TV u Srbiji.

Već od ranih popodnevnih sati oni hrvatski navijači koji nisu uspjeli kupiti ulaznicu za utakmicu okupili su na središnjem zagrebačkome Trgu bana Jelačića, gdje će se utakmica pratiti putem velikog video-zida. Trg bana Jelačića i Cvjetni trg već su se napunili navijačima, a na tim lokacijama su raspoređene i jake policijske snage. Središte grada nadlijeće i helikopter MUP-a. Ulicama glavnog grada voze automobili okićeni hrvatskim obilježjima, a neki su na posao i u škole krenuli u hrvatskim dresovima. Utakmica će organizirano pratiti i na središnjim trgovima većine hrvatskih gradova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo