Prometno u Maksimiru /

Machado, Sigali i Pjaca nova pojačanja 'Modrih'

Image
Foto: gnkdinamo.hr

Tri nova igrača potpisali su u srijedu dopodne ugovor s Dinamom! Stoper Leonardo Sigali (27) stigao je iz rodne Argentine, godinu dana stariji veznjak Paulo Machado iz Olympiakosa, a 19-godišnji Marko Pjaca iz Lokomotive.

4.6.2014.
14:29
gnkdinamo.hr
VOYO logo

Najzvučnije ime zasigurno je ono Portugalca Machada, koji je nakon epizode u Portu igrao u Saint-Etienneu i Toulouseu, a zatim i u Olympiacosu. Iskustva su to zbog kojih će Machado zasigurno  biti jaka karika Dinamove vezne linije u nadolazećoj sezoni.

 ''Htio bih se zahvaliti svima u Olympiakosu kao i navijačima tog kluba u kojem sam proveo dvije lijepe godine, ali došlo je vrijeme za promjenu. Dinamo je moja sadašnjost i budućnost, sretan sam što sam došao ovdje i siguran sam da ću pomoći klubu ostvariti dobre rezultate'', izjavio je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoper Leonardo Sigali (27)  u karijeri je bio član mlade argentinske reprezentacije, Villarreala te naposljetku argentinskog Godoy Cruza, iz kojeg je pristigao u 'modru' svlačionicu i potpisao ugovor na četiri godine. Dinamo je cijelu prošlu sezonu zbog ozljeda bio tanak na stoperskim pozicijama, a iz maksimirske se uprave nadaju kako će ovo pojačanje biti jedno od rješenja za takve probleme.

''Dugo smo pratili Leonarda i on je tip stopera koji nam treba. U natjecateljskoj je formi i sigurni smo kako će biti pojačanje za našu problematičnu zadnju liniju'' - kaže trener 'Modrih' Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnje ime ne treba posebno predstavljati. Devetnaestogodišnji Marko Pjaca u dresu je Lokomotive nastupio u više od 50 utakmica, domaćih i međunarodnih, a odlična prošla sezona u kojoj je sakupio sedam pogodaka i isto toliko asistencija bila je ključ za njegovo potpisivanje petogodišnjeg ugovora.

''Marko je tip igrača kakve traži moderan nogomet i sretni smo što će igrati u Dinamu. Brz je, motoričan, moćan u duelu i vrlo konkretan u igri prema naprijed, a igra i obranu tako da od njega puno očekujemo'' zadovoljan je bio obavljenim poslom sportski direktor i trener 'Modrih' Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo