ODLIČNA GOLGETERSKA FORMA /

Luka Modrić ponovno strijelac

Image

Hrvatski reprezentativac postigao je premijerligaški prvijenac u 29. minuti. Unatoč tome, njegov Tottenham izgubio je 2-1 od Newcastlea.

21.12.2008.
17:15
VOYO logo

Luka Modrić postigao je prvijenac u premierligaškom natjecanju za Tottenham. Nakon pogotka Spartaku u Ligi Uefa, hrvatski reprezentativac zatresao je mrežu u 29. minuti utakmice protiv Newcastlea.

Modrić  je izbio pred domaćeg vratara Givena, i to nakon sretnog ispucavanja suigrača Michaela Dawsona, koji je zapravo samo nastojao što bolje uklizati suparničkom igraču pri primanju jedne lopte. Dugu je loptu Modrić pored istrčalog Givena, bez puno razmišljanja i bez smirivanja, s ruba  16-erca punom nogom zabio u donji lijevi kut Newcastleova gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, to nije pomoglo Tottenhamu da dođe do bodova. Newcastle je slavio 2-1. Prvi pogodak za "Svrake" postigao je francuski napadač Charles N'Zogbija u 11. minuti, a pobjedu Damien Duff u 90. Najveći je krivac za gol ispao hrvatski reprezentativni branič Vedran Ćorluka, koji je pustio Irca da neometano uđe u 16-erac i provuče loptu pokraj Heurelha Gomesa

Newcastle je trenutačno 13-oplasirana momčad Premier lige, dok Tottenham stoji na opasnome 16. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo