GOL I ASISTENCIJA / Luka Modrić opet briljirao u dresu Reala!

Image
Foto: AP

Osam golova, dva crvena kartona i mnoštvo krasnih poteza obilježilo je dvoboj na Santiago Bernabeuu, a ponovno je briljirao hrvatski reprezentativac.

9.5.2013.
7:00
AP
VOYO logo

Spektakularnu utakmicu odigrali su u srijedu navečer Real Madrid i Malaga. Osam golova, dva crvena kartona i mnoštvo krasnih poteza obilježilo je dvoboj na Santiago Bernabeuu, a ponovno je briljirao LukaModrić. Hrvatski reprezentativac je u Realovu 6:2 pobjedu ugradio pogodak i asistenciju, a bio je i ponajbolji igrač na terenu.

Poveo je Real preko Albiola na dodavanje Modrića iz kornera u 3. minuti, no već u 15. sve na početak vraća SantaCruz. Malaga je s igračem manje ostala u 21. minuti kada je pocrvenio Sanchez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kraljevi' su brzo kapitalizirali igrača više nakon što su precizni bili Ronaldo i Özil. Nadu gostima vratio je Antunes, no koncem prvog dijela veliku prednost Realu vraća Benzema.

Bolje je Real krenuo u nastavak, a dominacija domaćeg sastava okrunjena je u 63. minuti kada je Modrić preciznim udarcem ljevicom uz pomoć vratnice svladao gostujućeg vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez još jednog igrača Malaga je ostala u 73. minuti kada je drugi žuti karton zaradio Demichelis, da bi u samom finišu konačnih 6:2 postavio Di Maria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo